Over Soudal

SOUDAL GRUPA GRADI BUDUĆNOST

Soudal je najveći nezavisni europski proizvođač brtvila, ljepila i poliuretanske pjene za profesionalne i privatne korisnike. Ovo belgijsko obiteljsko poduzeće, sa sjedištem u Turnhoutu, koje je osnovao Vic Swerts 1966. godine, razvilo se u međunarodnog partnera i stručnjaka za kemijske proizvode u građevini.

Grupacija ima 25 proizvodnih podružnica na 5 kontinenata, prodajne urede u 44 različite zemlje i zapošljava oko 4000 ljudi diljem svijeta. Dugoročna vizija za inovacije – uz značajna ulaganja u istraživanje i razvoj – te prilagodbe lokalnim zahtjevima tržišta rezultirali su uspjehom Soudal grupe.

Soudal innovation

INOVACIJA

Istraživanje i razvoj novih proizvoda, proizvodnih tehnologija i proizvodnih metoda u našim je genima. Tim visokokvalificiranih istraživača, inženjera i tehničara kontinuirano radi na razvoju novih proizvoda i aplikacija prilagođenih specifičnim zahtjevima kupaca u raznim zemljama. To je rezultiralo nizom inovativnih proizvoda, koji su pomogli u jačanju tržišne pozicije Soudala. Inovacija je stoga pokretač rasta u Soudal grupi.

ČINJENICE I BROJKE

Konsolidirani promet od 1,3 milijarde eura u 2022.; 400 milijuna jedinica brtvila i poliuretanske pjene proizvedeno u 25 proizvodnih grana; oko 4000 zaposlenika diljem svijeta; gotovo 90 milijuna eura ulaganja u 2022.: to su impresivne činjenice i brojke Soudal grupe.

Soudal Sustainably

NAŠA AKTIVNOST

Soudal grupa proizvodi proizvode za vlastite robne marke i privatne robne marke koji pokrivaju 7 grupa: silikoni i druga brtvila, poliuretanske pjene, ljepila, hibridni polimeri, tehnički aerosoli i kemijski građevinski proizvodi. S vlastitim robnim markama Soudal grupa se fokusira na 3 tržišna segmenta: građevinski, industrijski i maloprodajni sektor.

Održivost

Grupa Soudal prednjači u razvoju proizvoda za održivu gradnju, koji su sigurni za ljude i okoliš. Kao rezultat najsuvremenije tehnologije proizvodnje, potrošnja energije, vode i zaostalog otpada je ograničena. Očito je da je dobrobit zaposlenika drugi prioritet.

Soudal Quick-Step

SPONZORIRANJE

Od 2023. nadalje, tim Soudal-Quick Step predstavlja Soudal na svim velikim međunarodnim biciklističkim natjecanjima i osigurava publicitet u 190 zemalja u kojima biciklizam dospijeva u medije (osobito Tour de France). Ulaganje u Soudal Quick-Step povećava svijest o našem brendu i imidž tvrtke. Osnovne vrijednosti koje propagira Soudal – naporan rad, ustrajnost i biti bolji od konkurencije – također se mogu pronaći u biciklizmu, što dovodi do pozitivnog prijenosa imidža na marku Soudal. I što je najvažnije, Soudal Quick-Step je ogromna platforma za izgradnju Soudal marketinških akcija.

Osim Soudal Quick-Stepa, Soudal također sponzorira KVC Westerlo (nogomet), Soudal Classics (ciklokros) i Soudal Open (Golf - Belgian Open).

Detaljne informacije o Soudal grupi: