Fix ALL range

25 GODINA FIX ALL PRIZVODA

Fix ALL® proizvodi tvrtke Soudal na tržištu su više od 25 godina. Od samog prvog prodanog uloška, prije više od 25 godina, marka Fix ALL® nastavila se razvijati i diverzificirati u sveobuhvatnu ponudu hibridnih polimernih brtvila i ljepila koje poznajemo danas. Trenutno Fix ALL® ostvaruje ukupnu prodaju u cijelom svijetu od više od 10 milijuna spremnika i prodaje se u više od 130 zemalja. Brend nastavlja snažno rasti iz godine u godinu.

PIONIR

Kako bi postigao ove impresivne brojke prodaje, Soudal je nastavio snažno ulagati u marku Fix ALL®. Soudal je bio jedan od prvih pionira u proizvodnji, razvoju i prodaji hibridnih polimera. Vođen željom za stalnim poboljšanjem i pružanjem boljeg za naše klijente, Fix ALL® je sada prepoznat kao jedan od najinovativnijih i najpouzdanijih brendova hibridnih polimernih brtvila i ljepila na tržištu.

Asortiman brtvila i ljepila temelji se na našoj patentiranoj tehnologiji hibridnih polimera SMX®, razvijenoj pomoću naše vodeće kemije na tržištu, nudeći formulacije s izborom vrhunske fleksibilnosti, početnog prianjanja, brzine, čvrstoće prianjanja ili kombinacije ovih karakteristika u oba prozirna i obojene sorte.

All you need is... Fix ALL

Vrhunski asortiman brtvila i ljepila

Vrlo napredan asortiman višenamjenskih brtvila i ljepila prikladni su za sve vaše potrebe lijepljenja i brtvljenja, iznutra i izvana, na svim vrstama materijala i površina. Vrhunski sveobuhvatni asortiman proizvoda. Ukupno je razvijeno 7 različitih varijanti Fix ALL®-a, svaka sa svojim specifičnim svojstvima i karakteristikama.

Fix ALL Product Selector
Fix ALL PCR Packaging
Fix ALL PCR Cartridges

FIX ALL PCR KERTRIDŽE

Fix ALL Crystal, Flexi i High Tack sada se izrađuju od plastike reciklirane nakon upotrebe (PCR). PCR se odnosi na plastiku koja je prethodno reciklirana, a zatim ponovno obrađena za izradu nove ambalaže. Fix SVI ulošci sada se proizvode pomoću 80% PCR plastike.

Ovaj novi razvoj pakiranja značajno će smanjiti korištenje djevičanske plastike u procesu proizvodnje proizvoda marke Soudal. Poslušajte više o Soudalovim naporima u održivosti:

 

bonding sealing
Fix ALL Flexi

Fix ALL Flexi

Višenamjensko brtvilo, ljepilo i punilo visoke fleksibilnosti. Može se nanositi unutar i izvana, u svim vremenskim uvjetima. Prianjanje bez temeljnog premaza na većini građevinskih materijala, uključujući mokre i vlažne površine. Vrhunska svojstva brtvljenja Flexija čine ga savršenim izborom za sve primjene sanitarnih brtvila. Ne ostavlja mrlje na poroznim površinama (npr. prirodni kamen).

 • Vrlo fleksibilno brtvilo i ljepilo
 • Otporan na plijesan - XS1 fungicid
 • Sigurno za prostore za pripremu hrane
 • Dostupne boje: bijela, siva, crna i smeđa

 

Fix ALL Crystal

Fix ALL Crystal

100% kristalno prozirno brtvilo, ljepilo i punilo. Može se nanositi unutar i izvana, u svim vremenskim uvjetima. Prianjanje bez temeljnog premaza na većini građevinskih materijala, uključujući mokre i vlažne površine. Svojstva Crystala sigurna za hranu i protiv plijesni čine ga savršenim za sve prozirne poslove brtvljenja i lijepljenja u kuhinjama, kupaonicama i tuševima.

 • Super prozirno brtvilo i ljepilo
 • Otporan na plijesan - XS1 fungicid
 • UV otporan
 • Sigurno za hranu

 

Fix ALL High Tack

Fix ALL High Tack

Super jako brtvilo i ljepilo s visokim početnim prianjanjem i impresivnom konačnom snagom spoja. Pogodan za korištenje u zatvorenom i otvorenom prostoru, u svim vremenskim uvjetima. High Tack je savršen za sve zahtjevne primjene lijepljenja, kompatibilan s većinom građevinskih materijala, čak i na mokrom. Također je vrlo učinkovit kada se koristi kao brtvilo i prikladan je za sve sanitarne poslove brtvljenja.

 • Super jako brtvilo i ljepilo
 • Visoka krajnja čvrstoća (320 kg/10 cm²)
 • Visoki početni zahvat - čvrsto pritisnite za aktiviranje
 • Dostupne boje: bijela, siva, crna, smeđa i antracit (RAL 7016)

 

All Bonding
Fix ALL High Tack Invisible

Fix ALL High Tack Clear

Super jako prozirno ljepilo s visokim početnim prianjanjem i impresivnom konačnom čvrstoćom spoja. Pogodno za unutarnje i vanjsko lijepljenje, u svim vremenskim uvjetima. High Tack Invisible je idealan za teško lijepljenje kada je prozirnost konačnog spoja važna. Djeluje na većini građevinskih materijala, poroznih i neporoznih, čak i ako je površina mokra ili vlažna.

 • Super prozirno ljepilo
 • Visoka krajnja čvrstoća (320 kg/10 cm²)
 • Visoka početna ljepljivost

 

Fix ALL Xtreme Power

Fix ALL X-Treme Power

Ljepilo za ekstremne uvjete rada s vrhunskim početnim prianjanjem i visokom krajnjom čvrstoćom. Pogodan za unutarnju i vanjsku upotrebu, u svim vremenskim uvjetima. Svojstva trenutnog prianjanja X-treme Powera čine ga savršenim za sve primjene lijepljenja u ekstremnim uvjetima. Omogućuje prianjanje bez temeljnog premaza na većini građevinskih materijala, čak i na mokrom.

 • Nevjerojatno početno grabljenje - 400 kg/m²
 • Visoka smična čvrstoća nakon potpunog stvrdnjavanja
 • Prianjanje bez temeljnog premaza

 

Fix ALL Xtreme Power Express

Fix ALL X-Treme Power Express

Ljepilo za ekstremne uvjete rada koje nudi vrhunsku kombinaciju brzine i snage. Pogodan za unutarnju i vanjsku upotrebu, u svim vremenskim uvjetima. Sposoban je izdržati opterećenja do 400 kg/m² sa svojim nevjerojatnim početnim zahvatom. X-treme Power Express pruža vrlo brzu izgradnju snage i tijesan je nakon samo 30 minuta. Nakon potpunog stvrdnjavanja, čvrstoća veze je još veća.

 • Nevjerojatno početno grabljenje - 400 kg/m²
 • Vrlo brzo stvaranje snage
 • Popravljeno za 30 minuta

 

Fix ALL Turbo

Fix ALL Turbo

Super brzo stvrdnjavajuće ljepilo s visokom konačnom čvrstoćom spoja. Pogodan za korištenje u zatvorenom i otvorenom prostoru, u svim vremenskim uvjetima. Turbo ima brzu izgradnju snage i popravlja se za samo 20 minuta. Konačna čvrstoća spoja postignuta za 3 sata. Savršeno za super brzo lijepljenje većine građevinskih materijala, čak i u mokrim ili vlažnim uvjetima.

 • Brzo jačanje snage
 • Fiksira se za 20 minuta, konačna čvrstoća spoja za 3 sata
 • Dostupne boje: bijela, siva, crna

 

Fix ALL Floor & Wall

Fix ALL Floor & Wall

Spremno za upotrebu, visokokvalitetno fleksibilno ljepilo s visokim početnim grabežom. Fix ALL Floor & Wall je visokoučinkovito ljepilo za lijepljenje cijele površine, pogodno za vodoravne i okomite površine. Prianjanje bez temeljnog premaza na većini građevinskih materijala, poroznih (npr. prirodni kamen, itd.) i neporoznih.

 • Ljepilo koje se može utapati
 • Nije potrebno miješanje
 • Dostupan u kantama od 1,5 kg, 4 kg i 15 kg

Fix ALL za svaki posao

Bez obzira na veličinu posla, uvijek postoji savršeno rješenje Fix ALL! Naš asortiman Fix ALL dostupan je u nizu formata pakiranja, uključujući tube od 80 ml, patrone od 290 ml i pakiranja od folije od 600 ml.