OPĆENITO

Soudal doo čini sve kako bi zajamčila Vašu privatnost i stoga pažljivo postupa s osobnim podacima. Našu web stranicu posjećujete potpuno anonimno. Prikupljamo analitičke podatke, ali oni se ne mogu pratiti do pojedine osobe. Vaše osobne podatke prikupljamo samo ako ste ih dobrovoljno dali, na primjer za primanje naših komercijalnih poruka ili prilikom ispunjavanja obrasca na našoj web stranici. Ova Izjava o privatnosti opisuje svrhe obrade podataka od strane Soudal doo u vezi s ovim web mjestom i način na koji možete ostvariti svoja prava u vezi s Vašim osobnim podacima.

PRUŽANJE TREĆIM OSOBAMA

Podatke koje nam dostavite ćemo proslijediti trećim stranama, ako je to potrebno za isporuku naručenih proizvoda ili zatražene usluge. Komercijalne komunikacije šalju se samo ako ste se za to registrirali. Kada vaše podatke dajemo trećim stranama, ugovorom o obrađivaču osigurat ćemo da se vaši podaci koriste samo za ono što su namijenjeni. Također se želimo da vaši podaci budu izbrisani čim više ne budu potrebni. Nadalje, nećemo dati podatke koji datiraju drugim stranama, osim ako to nije zakonski potrebno ili dopušteno.

KOLAČIĆI

Pogledajte našu izjavu o kolačićima

Google načinu pristanka

Web stranica Soudal koristi Google "Napredni način pristanka" za prikupljanje anonimnih podataka o korištenju web stranice, u slučaju da je posjetitelj odbio privolu za statističke kolačiće. Na taj način možemo analizirati kako posjetitelji koriste web stranicu Soudal kako bismo je dodatno poboljšali.

Ovi se podaci prikupljaju "pingove bez kolačića" i ne sadrže podaci koji otkrivaju identitet (PKOI). Ovim se pingovima i dalje stvaraju korisnički ID-ovi i ID-ovi sesija, ali se novi ID generira pri svakom uzastopnom događaju. Zbog toga se dva ili više događaja ne mogu ni na koji način povezati.

OSIGURAJTE I POHRANITE

Poduzimamo odgovarajuće sigurnosne mjere kako bismo ograničili zlouporabu i neovlašteni pristup vašim osobnim podacima. Na taj način osiguravamo da samo potrebne osobe imaju pristup podacima, da je pristup zaštićen i da se naše sigurnosne mjere redovito provjeravaju. Podatke ne čuvamo duže nego što je potrebno. To znači da čuvamo podatke onoliko koliko je potrebno za pružanje usluge koju ste zatražili. Osim ovoga, podatke koje moramo čuvati dulje jer nas na to zakon obvezuje.

IZMJENE I DOPUNE

S vremenom na vrijeme možemo promijeniti ovu Izjavu o privatnosti. Promjene će biti objavljene na našoj web stranici. Redovito posjećujte ovu stranicu ako želite biti obaviješteni o aktualnom tekstu.

PROVJERA, ISPRAVAK I PRAVO NA PRIGOVOR

U svakom trenutku imate pravo pregledati, ispraviti ili izbrisati osobne podatke. Ako imate odnos s našom tvrtkom, imate priliku, nakon pismenog zahtjeva, vidjeti svoje osobne podatke. Ukoliko naš pregled sadrži netočnosti, možete nas pisanim putem zatražiti promjenu ili uklanjanje podataka. Također nas možete pismeno obavijestiti ako ne želite da vas kontaktiramo s informacijama o našim proizvodima i uslugama tako što ćete se prijaviti na donju adresu:

Soudal d.o.o.
Brezovec Zelinski 25b
10382 Donja Zelina
Hrvatska
info@soudal.hr

Ako imate pitanja o ovoj izjavi o privatnosti, obratite nam se.