IZDAVAČ

Soudal N.V., Turnhout, Belgija

Predstavljen od:

Vic Swerts, Dirk Coorevits, Bart Moonen, Jurgen Vandervelden.

Adresa:

Everdongenlaan 18-20
2300 Turnhout, Belgija
Tel.: +32 (0)14 42.42.31
Fax.: +32 (0)14 42.65.14
Web: www.soudal.com

Trgovački registar:

RPR Turnhout, BE 0404.914.028

 

ODRICANJE

Vaš pristup i korištenje informacija na ovoj web stranici podložni su sljedećim uvjetima i odredbama.

Sadržaj ove stranice zaštićen je važećim zakonima o autorskim pravima i zaštitnim znakovima.

Odgovornost

Soudal ulaže razumne napore da pruži točne i aktualne informacije na ovoj stranici. Međutim, Soudal ne daje nikakva jamstva, bilo izričita ili implicitna, bilo koje vrste u vezi s pruženim informacijama. Informacije na ovoj stranici dane su samo u svrhu informiranja o Soudal proizvodima i uslugama. Budući da su mogućnosti i uvjeti primjene naših proizvoda brojni i raznoliki te su izvan naše kontrole, dužnost je korisnika provjeriti usklađenost planirane uporabe s dobrom praksom, primjenjivim zakonima i propisima. Stoga se ni u kojem slučaju ne možemo smatrati odgovornim u slučaju korištenja naših proizvoda, koje na primjer nije u skladu sa zakonodavstvom i propisima koji se primjenjuju u zemlji korisnika.

Ako trebate informacije o korištenju ili je li proizvod prikladan za određenu primjenu, molimo kontaktirajte nas. Informacije vezane uz proizvod(e) namijenjene su uporabi od strane tehnički obučenih osoba prema vlastitom nahođenju i riziku i ne odnose se na upotrebu bilo kojeg proizvoda u kombinaciji s bilo kojom drugom tvari ili u bilo kojem procesu.

Soudal pridržava svoje pravo dodavanja, brisanja ili izmjena informacija u bilo kojem trenutku bez prethodne obavijesti. Suglasni ste da je svaki pristup i korištenje ove web stranice i njezinog sadržaja na vlastitu odgovornost. Ova stranica može sadržavati poveznice na web stranice trećih strana. Soudal neće biti odgovoran za točnost ili bilo koji drugi aspekt informacija sadržanih na takvim stranicama i neće biti odgovoran za bilo kakvu štetu ili povredu nastalu vašim pristupom takvim stranicama. Veze na druge stranice daju se samo kao pogodnost i na vlastitu odgovornost.

Prodaja Soudal proizvoda

Svi proizvodi se prodaju prema važećim uvjetima prodaje i dostave.